Antwoord op veelgestelde vragen

Uw bestelling wordt via onze verzendpartner DHL verzonden. Op werkdagen voor 19:30 uur besteld, is de volgende werkdag in huis (België soms een dag extra).

Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht bij bestellingen boven de € 40. Voor bestellingen onder de € 40 bedragen de verzendkosten slechts € 3,99.

Wij verzenden uw bestelling met onze verzendpartner DHL. U ontvangt een track & trace code om uw pakket te volgen. Deze track & trace code ontvangt u uiterlijk binnen 24 uur na uw bestelling.

In onze webshop kunt u via iDeal, Bancontact, Paypal of met een creditcard betalen. Wij werken samen met betalingspartner Mollie en Shopify Payments. Deze naam ziet u dan ook terug op uw afschrift.

Het is helaas niet mogelijk om uw bestelling af te halen. Wij zijn een webshop met scherpe prijzen zonder fysieke winkel.

U kunt binnen 14 dagen het product te retourneren, startend op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Het retourneren en de retourkosten zijn voor uw rekening. Wij zullen het bedrag van uw bestelling binnen 14 dagen crediteren.

Wanneer je binnen Nederland kiest voor verzending met PostNL bedragen deze kosten ca. € 6,95 voor pakketten onder de 10kg. Pakketten boven de 10kg brengen ca. € 13,25 verzendkosten met zich mee. Grotere en zwaardere pakketten worden vaak niet geaccepteerd door reguliere bezorgdiensten. Dan kan je gebruik maken van een koerier (bijvoorbeeld Brenger).

Het pakket kan gestuurd worden naar Einsteinweg 45, 3404 LJ IJsselstein.

Uiteraard ontvang je jouw volledige aankoop bedrag terug. Stuur dan ook nadat je het pakket heeft verzonden een mail naar info@gym-masters.nl met jouw naam, bestelnummer, welke producten geretourneerd, datum retour gestuurd en indien mogelijk, een track en trace. 

Een verkeerd artikel besteld? Neem dan contact met ons op zodat wij uw bestelling kunnen wijzigen. U kunt een mail sturen naar info@gym-masters.nl met jouw naam, bestelnummer, welke producten verkeerd besteld zijn en wat u wilt wijzigen. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)85 004 1429.